• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Spasavanje
    Spasavanje

    Spasavanje

    OPIS KNJIGE:

    Tejlor Makejden je vatrogasac koji svakodnevno svoj život izlaže opasnosti spasavajući ljude iz požara. Spasao je mnoge žene, ali plašio se prevelike bliskosti. Jednoga dana strahovita oluja zadesila je mali južnjački grad. Deniz Holton nalazila se u kolima sa svojim četvorogodišnjim sinom. Tejlor pronalazi onesvešćenu Deniz i spasava je. Dok se budi u bolnici, ona shvata strašnu istinu – da je njen sin izgubljen...

    Više detalja

    Br.strana: 313

    Izdavač: Narodna knjiga

    ISBN: 86-331-2906-X

    Šifra: 32972
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 313

    Izdavač: Narodna knjiga

    ISBN: 86-331-2906-X

    Komentari čitalaca

  • Andjankovic, 21.07.2021 12:30

  • Divna ljubavna priča! Ovo je napeta, uzbudljiva drama koja će vam slomiti srce i zaceliti ga. NIkolas Sparks je još jednom pokazao da je neprikosnoveni poznavalac ljudske duše i da je opravdano najomiljeniji pisac romansi širom sveta.

    Neregistrovani korisnik, 13.06.2018 12:21

  • Dirljiva priča, ušuškana toplom atmosferom malog grada Identona. Tejlor Makejden i Deniz Holton su obični ljudi, koje možemo svuda sresti, preopterećeni „prtljagom“ prošlosti. Ali njihovim susretom i daljim sledom događaja Sparks nam prenosi glavnu istinu – zašto je ljubav neophodna svakom od nas. Jer najjače su životne bitke koje se biju srcem. Bilo da je u pitanju roditeljska, bezuslovna ljubav, koja nam ne dozvoljava da pokleknemo čak i onda kada nam se čini da je sve na svetu protiv nas i zbog koje smo spremni da izdržimo sve životne nedaće samo da bi pomogli detetu i izveli ga na pravi put, ili o onoj romantičnoj, između muškarca i žene, zbog koje otvaramo vrata svoje duše koja smo decenijama držali zaključanim. Ljubav nas gura napred, leči od ožiljaka loše sudbine, gubitaka, osećaja krivice. Moja preporuka ovog Sparksovog romana za sve ljubitelje drame i ljubavnog žanra, ali ga još više preporučujem ranjenim, nesigurnim srcima. Ljubav spasava i tek kroz nju živimo!

    Miljana Stojilković, 25.09.2017 08:05

  • Deniz Holton je samohrana majka petogodišnjeg dečaka Kajla, preseljava se iz Atlante u Identon, rodni grad svoje majke. Deniz nema nikoga, osim sina, koji je i glavni razlog preseljenja u mali gradić. Njen sin ima poremećaj govora, nešto poput autizma, i primorana je da napusti posao i u potpunosti se posveti sinu. Dirljivo je opisan odnos majke i deteta. Realni strah majke kad shvati da sa njenim detetom nešto nije u redu, suočavanje sa pogrešnim dijagnozama lekara, sati i sati vežbanja da bi dete izgovorilo jednu jedinu reč, nedostatak novca, noćna smena kako bi mogla da se preko dana posveti detetu. Autor je odlično dočarao mukotrpne borbe, vrline i mane jednog roditelja. Ovo je realna knjiga o tome kako se obični ljudi bore sa ne tako običnim problemima.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.