• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Specijalna veterinarska patologija
    Specijalna veterinarska patologija

    Specijalna veterinarska patologija

    OPIS KNJIGE:

    Radi se o temeljnom djelu iz područja veterinarske patologije, sa čijom se sveobuhvatnošću djela na drugim jezicima, gotovo ne mogu uspoređivati. Četvrto izdanje objavljeno je 2007. godine i obavezni je udžbenik specijalizantima patologije u SAD-u i Europskoj zajednici. Odlučili smo ne izdati cijelu knjigu, već njezin veći dio; Patologiju organskog sustava;. Prevođenje ovog važnog dijela knjige, namijenjene veterinarskoj struci, diže edukacijski nivo struke na bitno višu razinu i kao takvo predstavlja znanstveno djelo, u usporedbi s kojim se prosuđuje sva dosadašnja literatura s tog područja izdana u Hrvatskoj

    Sveobuhvatan tekst veterinarske patologije s tiskom u boji. Hrvatsko izdanje četvrtog američkog izdanja ove široko prihvaćene knjige predstavlja opsežan tekst specijalne veterinarske patologije, odnosno patologije organskih sustava. Svako poglavlje je logično organizirano na način da sadrži kratak pregled osnovnih anatomskih, histoloških i fizioloških obilježja nakon kojega se iznose funkcionalne i kongenitalne nenormalnosti te rasprave o virusnim, bakterijskim i parazitskim bolestima te tumorima.

    Kako je izrazito sveobuhvatna, opsežna i pokriva sva područja veterinarske patologije pojedini njeni djelovi predstavljaju i diplomsku studentsku literaturu. Objavljivanje prijevoda "Specijalne patologije" to jest "Patologije organskih sustava", bi izjednačilo nastavu i gradivo ovog posebno važnog predmeta u RH s nastavom u EU i Americi. Premda postoje još i neka druga djela napisana na engleskom, njemačkom, francuskom ili nekom drugom jeziku, gotovo se ne mogu uporediti s ovim djelom koji predstavlja sam vrh udžbeničke pa i znanstvene literature. Takva literatura napisana hrvatskim jezikom ne postoji i s obzirom na mali broj nastavnika veterinarske patologije, nemoguće nam je napisati izvorno djelo slične kvalitete. Kako se radi o prijevodu, svo stručno nazivlje i jedinice će biti u potpunosti prilagođeno hrvatskoj jezičnoj praksi, što je još jedna od važnih značajki ovoga prijevoda.

    Više detalja

    Br.strana: 1150

    Povez: 22x28 cm

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 978-953-6926-63-3

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 34610
    Cena: 27.020 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 1150

    Povez: 22x28 cm

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 978-953-6926-63-3

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.