• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Težak izbor
    Težak izbor

    Težak izbor

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Težak izbor" Sandre Braun je napeta priča o moralnim dilemama, osveti i potrazi za pravdom, isprepletana sa elementima strastvene romanse.

    Radnja se odvija oko nekadašnje zvezde američkog fudbala, Zaka Bridžera, koji se suočava sa tragičnom sudbinom svoje bivše žene Rebekke, koja leži u komi nakon što je brutalno napadnuta. Iako su Zak i Rebeka odavno razvedeni, on i dalje zadržava medicinsku punomoć, što ga stavlja u centar dramatične odluke – da li da Rebeku odvoji od aparata koji je održavaju u životu.

    Sandra Braun vešto koristi ovu osnovnu postavku kako bi istražila težinu odluke koju Zak mora doneti, ali i posledice koje ta odluka nosi sa sobom, kako za njega, tako i za Rebekinu porodicu. Priča dobija dodatnu složenost četiri godine kasnije, kada napadač Rebekke, Iban Klark, sin uticajnog bogataša, biva preuranjeno pušten iz zatvora. Ova odluka pokreće niz događaja koji vode Zaka u novi moralni lavirint.

    Upetljana u ovu dramatičnu situaciju je Kejt Lenon, ambiciozna državna tužiteljka koja je odlučna da Ibana ponovo smesti iza rešetaka. Njena strategija da ga optuži za ubistvo zavisi od Rebekinog života, čineći tako Rebekino postojanje ključnim za Ibanovu slobodu. Ibanova sloboda, međutim, znači i stalnu opasnost za Zaka i Kejt, što ih stavlja na put osvete i pravde.

    "Težak izbor" istražuje duboke etičke dileme kroz perspektive likova koji se nalaze na različitim stranama zakona, ljubavi i moralnosti.

    Sandra Braun majstorski vodi čitaoca kroz slojeve priče, spajajući emocionalni teret i pravnu dramu, te postavlja pitanja o pravdi, odanosti i žrtvovanju.

    Ova knjiga je istinski triler koji ne samo da zadržava pažnju čitaoca do samog kraja, već i provocira razmišljanje o težini odluka koje mogu odrediti ne samo sudbine pojedinaca, već i pravdu u društvu.

    Više detalja

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610051438

    Šifra: 238264
    Cena: 1.199 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 304

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610051438

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.