• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tražim lek i nailazim na samu sebe
    Tražim lek i nailazim na samu sebe

    Tražim lek i nailazim na samu sebe

    OPIS KNJIGE:

    Iz recenzije :

    „Knjiga dr Olivere M. Ćirković jedan je od ne tako čestih radova iz obla-sti psihosomatike u geštalt psihoterapijskoj literaturi. Dosadašnji radovi su najčešće bili u obliku članaka u profesionalnim žurnalima, poglavlja u knjigama, doktorske teze i slično. Knjiga iz ove oblasti svakako bi bila dragoceni doprinos postojećoj profesionalnoj literaturi….

    U razmatranju izabrane teme svakako da je integrativni pristup koji dr Ćirković zastupa, neophodan. Pristup ukazuje ne samo na filozofiju i uverenja same autorke, već naglašava činjenicu da je za profesije koje su uključene u rad sa populacijom koja se opisuje neophodno znanje iz raznih oblasti kako bi se postigla etičnost pristupa u lečenju i isceljivanju. Autorka to obezbeđuje pre svega svojim ispoljenim znanjem iz oblasti medicine, psihoterapije, religije, a koje podjednako konsultuje u svojim entuzijastičnim promišljanjima o temi, odabirom dobrog pravca u izlečenju i isceljenju, te kako smo takođe videli, svojim ličnim poštovanjem i življenjem istina koje iznosi u koje veruje i koje živi…?

    – Dr sc. Lidija Pecotić, klinički psiholog, geštalt psihoterapeut

    Odlomak :

    ’’Bolest nas ne snalazi, a još manje pada iz vedra neba ili iz punog zdravlja. Bolest se javlja kao posledica nesklada, neravnoteže našega tela, duše i duha. Kako i zašto se bolest javlja, šta mi činimo, a šta ne činimo, šta pogrešno činimo i šta još možemo da učinimo za nas, za pronalaženje ravnoteže, koja je samo nama svojstvena, želela sam čitaocu da približim ovom knjigom. Razlog je jednostavan – da čitaoci ne lutaju, da osveste da je jedini siguran put koji ih vodi u dobrom pravcu, ka ozdravljenju i dalje ka isceljenju, put na kome će se okrenuti ka sebi, pogledati u sebe i osetiti ljubav. Ljubav je siguran lek ka isceljenju.

    Knjiga je namenjena svima koji su spremni da rade na sebi, na svom ličnom rastu i razvoju. Podjednako je namenjena pacijentima i članovima porodice, zdravima i bolesnima, starima i mladima, profesionalcima koji rade i bave se ljudima.’’

    Više detalja

    Br.strana: 225

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Riznica - Zemun

    Šifra: 136681
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 225

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Riznica - Zemun

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.