• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • U raljama divljine
    U raljama divljine

    U raljama divljine

    OPIS KNJIGE:

    Roman "U raljama divljine" autora Ulf Kvenslera je pulsirajući triler koji čitatelje vodi u nepredvidivu avanturu kroz neistražene, surove planinske vrhove sjeverne Švedske. Ova napeta priča, koja je ispunjena neočekivanim preokretima, istražuje granice ljudske izdržljivosti i psihološke dinamike unutar male grupe prijatelja kad se nađu suočeni s nemilosrdnom prirodom.

    Anna, Henrik i Milena tradicionalno provode vrijeme zajedno istražujući divljinu, no ovaj put njihova dinamika biva narušena kada Milena poziva svog dečka, Jacoba, da im se pridruži. Jacob, koji pokazuje snažan karakter i dominantan stav, uvjerava grupu da promijene svoju uobičajenu rutu i upute se u Sarek – izoliranu i krševitu planinsku oblast poznatu po svojoj nedostupnosti i opasnostima. To područje, gdje nema mobilnog signala niti mreže, predstavlja pravi izazov čak i za najiskusnije planinare.

    Putovanje brzo prelazi iz idiličnog u katastrofalno, kako međusobne napetosti rastu, a fizički izazovi postaju sve teži. Anna se nađe u sve većoj psihičkoj agoniji jer joj Jacob djeluje neobično poznato, što dodaje još jedan sloj misterije njihovom već napetom odnosu. Kako se putovanje odmiče, svaki član grupe suočava se s vlastitim strahovima i sumnjama, dok izolacija i divljina nemilosrdno testiraju njihove granice i otkrivaju skrivene slabosti.

    Kvensler majstorski koristi divlju prirodu kao metaforu za unutarnje divlje terene svojih likova, stvarajući napetu atmosferu u kojoj čitatelji postaju sve više uvučeni u psihološku dramu. Opisana priroda nije samo pozadina za radnju već ključni element koji oblikuje i transformira likove, primoravajući ih na suočavanje s najdubljim strahovima i tajnama.

    "U raljama divljine"
    nije samo triler o preživljavanju, već i duboko promišljanje o prirodi ljudskih odnosa, povjerenju i izdaji, te kako prošlost neizbježno oblikuje našu sadašnjost. Roman istražuje kako ekstremne okolnosti mogu razotkriti najmračnije aspekte ljudske prirode, pružajući čitateljima uzbudljivo, emotivno i intelektualno iskustvo koje će ih držati na rubu sjedala do samog kraja.

    Više detalja

    Br.strana: 400

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609416

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239077
    Cena: 2.537 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 400

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609416

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.