• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Vladari sveta: Istorija Iluminata
    Vladari sveta: Istorija IluminataVladari sveta: Istorija Iluminata

    Vladari sveta: Istorija Iluminata

    OPIS KNJIGE:

    Ova knjiga ima za cilj da vas upozna i edukuje sa pravom istorijom Reda Iluminata i kakav su oni, u istorijskom smislu, ostavili trag.

    VLADARI
    SVFTA
    ISTORIJAILUMINATA

    Adam Vajshaupt je osnovao, ili oživeo tajni Red lluminata, I. maja 1776. godine; i to je zvanična istorijska činjenica. Većina istoričara veruje da su lluminati prvobitno regrutovali samo visoko pozicionirane Masone. koji su se nakon što je bavarska vlada zabranila lluminate, suočili sa optužbom da su ostali pod kontrolom lluminata. Oni su to poricali, ali nesumnjivo je da su lluminati itekako uticali ne samo na Masoneriju, već i na društveno-političke događaje, što je njihovim neprijateljima, tada ali i danas. poslužilo da u javnost plasiraju dezinformacije i laži; o navodnom "tajnom planu" za osvajanje sveta.
    Tako se o lluminalima u javnom mnjenju stvorila slika. kao "Vladarima iz Senke". koji tobože kontrolišu sve aspekte života i kroz subverzivne metode uništavaju sadašnji, i stvaraju Novi svetski poredak.
    Ova knjiga prvenstveno ima za cilj da vas edukuje, i upozna sa pravom istorijom Reda lluminata, i kakav su oni. u istorijskom smislu. ostavili trag. U ovoj knjizi, autor je napravio svojevrstan istorijski presek, podižući veo sa dugo skrivanih Tajni Iluminata i njima sličnih Rcdova i Organizacija.
    Naslov knjige sugeriše da su Iluminati "Vladari Svcta", ali ne u konspirološkom smislu već u Duhovnom; po autoru. oni su zapravo Elita Prosvetljenih Mudraca i Alhemičara koji usmcravaju čovečanstvo ka Bratstvu Jednakosti i Slobodi.


    PREDGOVOR
    Evo nove knjige Bojana Timotijevića, zaljubljenika, poštovaoca i poznavaoca tradicije tajnih društava Evrope.
    Ova knjiga, kako naslov kaže, govori o vladarima sveta. Naslov provokativan i kao da požuruje čitaoca da se preda knjizi što pre, i da u njoj potraži odgovore. Da utvrdi da li istinski, iza pojavnog lica istorijskih događaja, postoje oni koji ih kreiraju i usmeravaju u skladu sa sopstvenim ciljevima, koji su, ako je verovati teorijama zavere, skriveni i nerazumljivi običnom svetu, usmereni ka kontroli neupućenih zarad sopstvene, sebične, ko zna čime motivisane, svrhe. Oni koji sede u centrima političke, vojne, finansijske i svake druge moći.
    Moć. Jedna od temeljnih Ijudskih težnji, spram koje niko nije imun... ili gotovo niko, pa i ako ima takvih osoba u ovom svetu, broj im je tako zanemarljivo mali, da se njihovo delo praktično i ne primećuje. Barem, tako izgleda.
    Živimo, nema sumnje, u stvarnosti koja je bremenita svim vrstama iskušenja. Sve vrJine su stavljene na probu, izazovi prestižu jedan drugog. U svakodnevnoj trci, kao da Ijudima ponestaje dah, kao da je svaki sledeći korak sve teži.
    Jesmo li sami stvorili svet takav kakav je, ili je on delo nepoznatih vladara koji njime upravljaju iz bezbednih, tajnih centara moći, u stalnom dosluhu, iako su udaljeni jedni od drugih? Da li postoji tajni plan koji utiče na sve Ijude a oni o tome ne znaju ništa?
    Čitajući knjigu koja je pred Vama, verujem da ćete dobiti izvesne odgovore, korak po korak, a isto tako verujem da oni neće biti onakvi kakve će mnogi očekivati.

    Više detalja

    Br.strana: 274

    Povez: tvrdi

    God.izdanja: 2017.

    Izdavač: Mali princ

    ISBN: 9788660111878

    Šifra: 122141
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 274

    Povez: tvrdi

    God.izdanja: 2017.

    Izdavač: Mali princ

    ISBN: 9788660111878

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.