• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Korisni Feng Šui saveti za zdravlje
    Korisni Feng Šui saveti za zdravljeKorisni Feng Šui saveti za zdravlje

    Korisni Feng Šui saveti za zdravlje

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    Smesta u svoj život privucite zdravlje i blagostanje pomoću više stotina saveta koji se nalaze u ovoj knjizi.

    Svoje emocije, okruženje i životni stil održavajte u ravnoteži - Kinezi veruju da narušavanje nekog od ova tri elementa uzrokuje bolest.

    Nemojte remetiti bilo kakav prirodni objekat ili tvorevinu koji povoljno utiču na zdravlje, kao što su na primer rudno (mineralno) nalazište ili neko sveto drvo. Vrt koji je uređen u skladu sa svojim prirodnim stanjem poseduje najbolji feng šui...

    UVOD

    Tema ove knjige je način na koji u ovom svetu stalnih promena možete da obezbedite dobro zdravlje i unutrašnji mir pomoću feng šuija.
    Mi se lično osetimo moćnima kada stupimo u akciju i kada vodimo računa o detaljima koji se tiču naših života i naših okruženja, čak i kada (ili pošto) nam se može činiti da se sve oko nas raspada. Mada ne možemo da kontrolišemo vreme, privredu ili druge Ijude, mi, i samo mi smo odgovorni za svoje misli, reči i dela. A bar možemo da kontrolišemo ono što se nalazi u našem sopstvenom prostoru, u našim domovima i na našim radnim mestima. Feng šui nam pomaže da baš to uradimo; stoga mi dobijamo moć. Samo se setite da mi žanjemo ono što posejemo. Tako da, ako posadimo seme bundeve, dobićemo bundeve; ako posadimo seme žira, dobićemo drveće hrasta; a ako „posejemo seme Ijubavi" i pošaljemo pozitivne misli, požnjećemo hiljadu puta veće blagodati i plodove tog semena na neočekivane i iznenađujuće načine. Takođe važi i obrnut slučaj: ako rasipamo negativne misli, reči i dela, njihov plod će se vratiti u različitim oblicima da nas muči, potcenjuje ili uništi. Ovo je osnovna istina koja važi u prirodi, u životu i u feng šuiju.
    Jedan od najvećih darova koje posedujemo jeste planeta na kojoj živimo. Kao upravitelji na Zemlji, imamo svetu i moralnu dužnost da se o njoj staramo, kao i da brinemo jedni o drugima.
    Feng šui je filozofija koja nam omogućava da živimo prirodniji, duhovniji i intuitivniji život dok radimo upravo to. S obzirom na način na koji zagađujemo svoju vodu, zemljište i vazduh, ne iznenađuje to što nam je Majka Zemlja oštro uzvratila ogromnim brojem prirodnih katastrofa. Međutim, ako vodimo računa o planeti, ona će voditi računa o nama. Mi moramo da poštujemo, uvažavamo i veličamo moći i darove Zemlje.
    Dok budete čitali ovu knjigu, videćete na koji način Kinezi povezuju element zemlje sa našim fizičkim zdravljem i blagostanjem. Za naše zdravlje i duševni mir najvažnije je da prihvatimo i usredsredimo se na ono što se zaista nalazi u samoj suštini našeg bića.
    ***
    Da biste ostvarili unutrašnji mir i blagostanje, nije potrebno da idete na neko drugo mesto do da zađete u sebe. Da biste bili dobrog zdravlja, nije potrebno da ga tražite na nekom drugom mestu do u sopstvenom okruženju, koje ste vi stvorili.
    Feng šui predstavlja samo jednu nogu stola - potrebno je takođe da uskladite psihološku, fizičku i duhovnu nogu, ili će vaš sto života biti nestabilan.
    Imajte na umu da se feng šui mora praktikovati čistog srca i snažnih namera. Ovaj fantastični stari kineski sistem ambijentalnog uređenja treba da upotrebljavate za ličnu dobrobit; ali istovremeno, morate ga praktikovati mudro tako da ne povredite ili ne naškodite nekom drugom. Vidite, samo vi možete da zađete u sebe kako biste otkrili svetlost sopstvene duše; samo se vi možete opredeliti da upotrebite feng šui kako biste stvorili isceljujući, blagotvorni i osvežavajući uticaj na dom ili radno mesto; samo vi možete odlučiti da uravnotežite svoj život.

    Više detalja

    Br.strana: 164

    Povez: 14x16

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Leo commerce

    ISBN: 9788679502216

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Šifra: 30495
    Cena: 317 rsd
    stara cena: 792 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 164

    Povez: 14x16

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Leo commerce

    ISBN: 9788679502216

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.