• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Srcem do beskraja
    Srcem do beskraja

    Srcem do beskraja

    OPIS KNJIGE:

    Srcem do beskraja je roman u neobičnim pričama o neobičnim stvarima. Autor vidi neobično i magično u svakodnevnim pojavama i beleži u dvadesetak priča. One pokzuju veličinu ljubavi i kakva čuda ona čini. Ljubav je svemoćna, ljubav je Bog.

    Više detalja

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Dobra knjiga BiH

    Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina

    Dostupnost: isporuka za 3 do 4 nedelje
    Šifra: 86760
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Dobra knjiga BiH

    Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina

    Dostupnost: isporuka za 3 do 4 nedelje
    Komentari čitalaca

  • Neregistrovani korisnik, 09.06.2018 05:18

  • Nakon sto sam u dahu pročitao Mikulićev novi roman ‘U SRCU JE BOGATSTVO’, potražio sam odmah i njegovu prethodnu knjigu. Autorov literarni prvijenac, roman ‘SRCEM DO BESKRAJA’, je odista majstorski izvezena cjelina. Kolaž je to sačinjen od dvadesetak eseja, putopisa, priča i doživljaja povezanih jednom niti – toplinom koja iz srca izlazi, koja se ljubav zove.

    Jezik kojim Mikulić piše je neobičan, a blizak; priče koje kazuje su magične, zovu da ih se promišlja, da ih se živi. Ukratko, štivo je to kojem se valja vraćati.

    Damir Bošnjak

    Neregistrovani korisnik, 30.01.2017 11:10

  • Ova knjiga je uistinu oda ljubavi, hvalospjev najdubljoj emociji koju čovjek i svijet poznaju, onoj koja je prapočetak svega, čovjeka i svijeta. Kroz životne priče svima bliske, ima ih dvadesetak, ona kazuje kako je ljubav silna, kako tugu u radost pretvara, bolesti smrtne podnošljivima čini, plač u smijeh obrće, kako beznađe od nje bježi. Kazuje kako ljubav čuda neviđena čini, da nas čudotvorcima pravi. Pa poručuje da je ljubav moćna, svemoćna, baš kao Bog što je. Da Ljubav bog je.

    Haris Kulovac

    Neregistrovani korisnik, 12.11.2016 12:21

  • 26.01.2016 u 15.00 sati: Cijenjeni gospodine Mikulić, naručila sam dvije vaše knjige, jednu sebi, a drugu kćerki i evo, upravo su stigle.

    26.01.2016. u 18.20 sati: Gospodine Mikulić, možete li mi vjerovati da sam vašu knjigu pročitala još prije dolaska moje kčerke s posla. Super! Super! Super! Sve čestitke! Oduševljena! A usput i naučila ponešto, meni osobno važno. Bez obzira što sam je pročitala, vjerujem da je vrijedna da je još koji put pročitam.

    Ana Bilić , Trogir

    Neregistrovani korisnik, 18.09.2016 04:17

  • Roman se čita u dahu. I u neobičnoj je formi, satkan od priča od kojih svaka sama za sebe stajati može. A one, priče zbiljske, čudom nekim posložene, samo klize i teku. I neodoljivo mame čitaoca da niz tu tihu rijeku bez zastajanja plovi.

    Čak je hartija, na kojoj je knjiga stampana, mekana, barsunasta baš kao i riječi na njoj. Pročitah knjigu. Razli se toplina svuda u meni i žarko poželjeh da je podarim, da je širim. Sve do beskraja.

    V. Vuleta

    Neregistrovani korisnik, 18.09.2016 04:12

  • super knjiga. za svakoga ponesto.

    Neregistrovani korisnik, 18.09.2016 04:11

  • Pročitao sam knjigu, neke priče i po nekoliko puta. Ukratko, moram ih pohvaliti… Ima tu dosta filozofije, a po meni najjača priča je "Mudrac u amsterdamskoj biblioteci". Književno je najzrelija iako tu nema fabule, nema radnje, a opet priča da se smrzneš. Možda zato što sam se našao u njoj.

    M. Knežević, Baška Voda

    Neregistrovani korisnik, 18.09.2016 04:08

  • Sjedila sam danas na plaži i, s posebnim užitkom, počela čitati vašu knjigu. U meni je već dovoljno knjiga i godina da znam kako poneka knjiga okupira mozak, neka srce, a neka dotakne dušu. No samo rijetke, zaista rijetke zaposjednu sve troje istovremeno. "Srcem do beskraja" takva je knjiga. Hvala vam.

    Gordana J., Pula

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.