• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)
    Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)

    Transurfing - Šum jutarnjih zvezda (knjiga 2.)

    OPIS KNJIGE:

    Druga knjiga serijala Transurfing realnosti.

    Knjiga predstavlja novu tačku gledišta na stvarnost, drugim rečima, na upravljanje realnošću. Knjiga objašnjava čitaocu naučna objašnjenja i zakone pomoću kojih čovek sam može da oblikuje realnost. Knjiga takođe gradi poseban naučni model, detaljno obrazlaže posebna pravila koja je neophodno slediti i pruža značajne savete koji su ilustrovani primerima. Ideje transurfinga su već potvrđene u praksi. Na kraju krajeva, čovekove mogućnosti ograničava samo čovekova namera.

    „Sum jutarnjih zvezda“je druga knjiga Vadima Zelanda iz edicije „Transurfing realnosti“. Ova knjiga će vam otkriti vrlo čudan svet u kome se svakodnevna stvarnost obznanjuje u nepoznatom obliku.

    Brojna pitanja koja su od životne važnosti razmatraju se sa potpuno neočekivane tačke gledišta. Stoga nam predstoji da razrušimo zid utvrđenih s’tereotipa i lažnih ograničenja. Transurfing nam nudi fundamentalno drugačiji način razmišljanja i delovanja da bismo dobili ono što želimo. Ne da to postižemo, već baš da dobijemo. I ne da menjamo sebe, već da se vraćamo sebi. Čovek može da oblikuje svoju stvarnost, ali to zahteva poštovanje određenih pravila. Ljudski um neuspešno pokušava da utiče na odraz, a potrebno je promeniti samu sliku. Odakle nam dolaze snovi? Da li su oni samo produkt imaginacije čovekovog uma? Šta je zajedničko snu i stvarnosti?
    Podiže še veo sa. tajnih moći drevnih čarobnjaka, koji su izgradili egipatske piramide i druge slične građevine. Vaše mogućnosti su ograničene jedino vašom namerom.

    O autoru...

    ,,Na pitanje radoznalih čitalaca: ,,Ko je Vadim Zeland“? obično odgovaram: Niko. Moja biografija ne može i ne treba da bude predmet interesovanja buduči da nisamja autor Transurfinga večsamo njegov "prenosnik“. Zaistaje potrebno da budem ,,niko“, samo prazan sud, kako ničim ličnim ne bih izvitoperio ovo drevno znanje koje otvara vrata u svetgde nemoguće postaje moguće. Stvarnost prestaje da postoji kao nešto spoljašnje i nezavisno, a postaje pristupačna ako se slede određena pravila. Tajna, prikrivena samo onim što leži na površini, tolikoje veličanstvena, da identitet njenog prenosnika prestaje da bude važan. Možda su pravi interes zaslužili ,,Čuvari“ koji su mi dali ovo
    znanje, ali i oni više vole da ostanu u senci...“

    Više detalja

    Br.strana: 194

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Aruna

    ISBN: 9788660520038

    Šifra: 147849
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 194

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Aruna

    ISBN: 9788660520038

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.