• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Transurfing - Prostranstvo varijanti (knjiga 1.)
    Transurfing - Prostranstvo varijanti (knjiga 1.)Transurfing - Prostranstvo varijanti (knjiga 1.)Transurfing - Prostranstvo varijanti (knjiga 1.)

    Transurfing - Prostranstvo varijanti (knjiga 1.)

    OPIS KNJIGE:

    Prva knjiga iz edicije „Transurfing realnosti“.

    Knjiga predstavlja novu tačku gledišta na stvarnost, drugim rečima, na stvaranje realnosti. Knjiga objašnjava čitaocu naučna objašnjenja i zakone pomoću kojih čovek sam može da stvara realnost. Knjiga takođe gradi poseban naučni model, detaljno obrazlaže posebna pravila koja je neophodno slediti i pruža značajne savete koji su ilustrovani primerima.


    „Prostranstvo varijanti" je prva knjiga Vadima Zelanda iz edicije ; „Transurfing realnosti“. Reč je o vrlo čudnim i neobičnim stvarima.
    One u toj meri šokiraju, da nećete moći da poverujete u to. Ali vera i nije potrebna - sami ćete se u sve uveriti. Samo budite spremni na to da će se posle čitanja knjige vaš uobičajeni pogled na svet urušiti, jer knjiga sadrži ideje koje su zbunjujuće po svojoj drskosti. Transurfing je moćna tehnika koja vam razvija sposobnost da postignete nemoguće stvari, sa uobičajene tačke gledišta, naime, da upravljate . svojom sudbinom po sopstvenom nahođenju. U osnovi Transurfinga i nalazi se model varijanti - principijelno novi pogled na strukturu sveta. Čovek nije svestan da ne mora uopšte da se bori, već da jedno- stavno može da uzme ono čemu teži. Doživećete neizrecivo iskustvo kada u sebi otkrijete mogućnosti o kojima niste ni slutili. To je slično osećaju slobodnog pada - neverovatne stvari su tako zapanjujuće hrabre da se pretvaraju u stvarnost, da vam se prosto oduzima dah!


    O autoru...

    ,,Na pitanje radoznalih čitalaca: ,,Ko je Vadim Zeland“? obično odgovaram: Niko. Moja biografija ne može i ne treba da budepredmet interesovanja budući da nisamja autor Transurfinga već samo njegov ,,prenosnik“. Zaistaje potrebno da budem ,,niko“, samo prazan sud, kako ničim ličnim ne bih izvitoperio ovo drevno znanje koje otvara vrata u svetgde nemoguće postaje moguće. Stvarnost prestaje da postoji kao nešto spoljašnje i nezavisno, a postaje pristupačna ako se slede određenapravila. Tajna, prikrivena samo onim što leži napovršini, tolikoje veličanstvena, da identitet njenog prenosnika prestaje da bude važan. Možda su pravi interes zaslužili ,,Cuvari“ koji su mi dali ovo
    znanje, ali ioniviše vole da ostanuusenci...

    Više detalja

    Br.strana: 180

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Aruna

    ISBN: 9788660440008

    Šifra: 135051
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 180

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Aruna

    ISBN: 9788660440008

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.