• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Prvih deset godina tugovanja -Gubitak deteta: psihološka obrada lične traume
    Prvih deset godina tugovanja -Gubitak deteta: psihološka obrada lične traume

    Prvih deset godina tugovanja -Gubitak deteta: psihološka obrada lične traume

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Prvih deset godina tugovanja" autorke Lidije Stojković predstavlja duboko emotivno i stručno delo koje osvetljava proces tugovanja kroz prizmu autorkinog ličnog iskustva gubitka deteta i njene profesionalne pozadine kao psihologa i psihoterapeuta.

    Knjiga je napisana kao izraz dubokog razumevanja i saosećanja prema svima koji su doživeli sličnu tragediju, a istovremeno služi kao važan izvor stručnih znanja o gubitku i procesu oporavka.

    Autora u knjizi na briljantan način prepliće svoje lično iskustvo sa stručnim uvidima, nudeći čitaocima ne samo utehu već i praktične savete kako se suočiti sa tugovanjem. Knjiga je napisana sa ciljem da pomogne roditeljima koji su izgubili dete, ali i široj publici, jer tugovanje je univerzalna tema koja pogađa svakoga u nekom trenutku života.

    Stil pisanja je jasan i pristupačan, a sadržaj iako težak, izuzetno je važan za razumevanje dubine emocionalne boli i složenosti procesa tugovanja. Autorka nas vodi kroz različite faze tugovanja, od početnog šoka i nevjerice, preko ljutnje i pregovaranja, do prihvatanja i postepenog oporavka. Svako poglavlje je ispunjeno pričama, primerima i refleksijama koji čitaocima omogućavaju da bolje razumeju svoje osećaje i načine na koje mogu obraditi svoj gubitak.

    Osim što je knjiga namenjena roditeljima u žalosti, ona je neocenjiv izvor znanja za sve koji žele da bolje razumeju proces tugovanja kako bi mogli pružiti podršku onima koji se suočavaju sa gubitkom. Knjiga "Prvih deset godina tugovanja" pruža nadahnuće kroz priče o hrabrosti, snazi i neuništivom ljudskom duhu da prevaziđe čak i najteže trenutke života.

    U novom izdanju iz 2023. godine, Lidija Stojković još jednom naglašava stalnu relevantnost svoje knjige, osvetljujući trajni pečat koji gubitak ostavlja na ljude i njihove porodice.

    Kroz ovu knjigu, čitaoci ne samo da uče o tugovanju, već na kraju osete i sopstvenu živost, osvešćujući svoje emocije i gubitke, što ultimativno vodi ka obnovi i zahvalnosti za život koji i dalje postoji unatoč svemu.

    Više detalja
    Šifra: 239209
    Cena: 2.475 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.