• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Terapija nadohvat ruke
    Terapija nadohvat ruke

    Terapija nadohvat ruke

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Terapija nadohvat ruke" autorice Sache Bachim izuzetno je vrijedan resurs za svakoga tko se suočava sa stresom, anksioznošću, i različitim emocionalnim izazovima u svakodnevnom životu. Ovaj vodič pruža konkretna, znanstveno utemeljena rješenja za poboljšanje mentalnog zdravlja i općeg blagostanja, nudeći čitateljima alate koji su im potrebni za suočavanje s osobnim izazovima, bez obzira na njihovu složenost.

    Autorica, koristeći svoje iskustvo u području psihologije, pruža 100 psihoterapijskih tehnika koje su prilagođene za samopomoć, čineći ih dostupnim i razumljivim za laike. Svaka tehnika detaljno je opisana s jasnim uputama za primjenu, što čitateljima omogućava da ih odmah počnu koristiti u svom životu. Te tehnike su dizajnirane da pomognu pojedincima da bolje razumiju svoje emocije, ojačaju samopouzdanje, poboljšaju vještine opuštanja, ublaže stres i nauče kako mirno reagirati u stresnim situacijama.

    Knjiga ne samo da nudi tehnike za rješavanje trenutnih problema, već također pomaže čitateljima da prepoznaju i analiziraju uzroke svojih problema, što može dovesti do dugoročnih rješenja i emocionalne stabilnosti. Bachim koristi pristupačan i motivirajući jezik, čineći knjigu idealnom za one koji možda nisu upoznati s tehničkim terminologijom psihologije, ali su željni naučiti kako poboljšati svoj život.

    Jedan od ključnih aspekata knjige je njezin fokus na samopomoć i osobno osnaživanje. Bachim čitatelje potiče da preuzmu aktivnu ulogu u svom procesu iscjeljivanja i razvoja, što je posebno važno u današnjem užurbanom i često stresnom društvenom okruženju. Osim toga, knjiga nudi podršku onima koji se osjećaju izgubljeno ili demotivirano, pružajući ohrabrenje i smjernice kako postaviti jasne ciljeve i pronaći unutarnju motivaciju za nastavak životnog puta.

    "Terapija nadohvat ruke"
    nije samo knjiga; to je pratitelj na putu prema boljem razumijevanju sebe i svijeta oko sebe. S Bachim kao vodičem, čitatelji su opremljeni znanjima i vještinama koje su im potrebne za navigaciju kroz izazove modernog života, čineći ovu knjigu neprocjenjivim resursom za svakoga tko teži boljem mentalnom zdravlju i sretnijem životu.

    Više detalja

    Br.strana: 244

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Sonatina, Hrvatska

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538400209

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239088
    Cena: 4.184 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 244

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Sonatina, Hrvatska

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538400209

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.